Identifiera dig
Kontonamn:
Lösenord:
Kom ihåg: Spara namn och lösenord
 

 

Välkommen till din e-postserver. Här kan du läsa och skriva e-brev över vanliga webbsidor. Det kan t.ex. vara bra när du vill sköta din e-post på en annan dator än din egen. Ange samma namn och lösenord som när du hämtar e-posten med ditt vanliga program (inställningarna för POP3).

Genom att kryssa för "Spara namn och lösenord" slipper du fylla i kontonamn och lösenord nästa gång du kommer hit. Tänk då på att det också innebär att vem som helst med tillgång till denna dator kan läsa dina brev. Detta går att återställa genom att "Logga ut" i ett senare skede, varvid återigen kontonamn och lösenord kommer att efterfrågas.

Om du inte är kund hos Bluerange Webbhotell ännu, men är nyfiken på hur vårt MailCenter ser ut och fungerar kan du pröva en demonstration här. I demonstrationen kan du välja alla kommandon och klicka på alla knappar utan att vara rädd för att något sker. Inga förändringar kan göras i demonstrationen och inga e-brev kommer att skickas.

Din webbläsare måste ta emot så kallade "cookies" för att detta skall fungera. Om så inte är fallet kommer du att komma tillbaka till denna sida, trots korrekt angiven information.